Udehold / Corona

VIGTIGT FOR UDEHOLD SOM KOMMER TIL RISØHØJ / IDRÆTSCENTER MIDTFYN:

Ang. kampafvikling i Risøhøj

I skal på besøg hos Risøhøj i Idrætscenter Midtfyn. I den forbindelse fremsender vi denne skrivelse med informationer og regler for afvikling af kampe i Risøhøj. Reglerne er lavet med afsæt i coronaretningslinjer fra FHF, og de faktiske rammer vi har i ICM.

I kan som hold tidligst få adgang til Idrætscenter Midtfyn 1 time før kampstart.

Chauffører (max 5) til kamp kan indtil kampstart opholde sig i centrets caféområde, og det er også her, de kan trække hen umiddelbart efter kamp. Husk mundbind.

Vi opfordrer til, at spillere er klædt om hjemmefra, samt at I går i bad hjemme, grundet begrænsninger på 4-8 spillere i vores omklædningsrum. Skulle enkelte spillere have brug for omklædning, kan omklædningsrummet Herre – udehold og Dame – udehold benyttes. Indgangen til disse omklædningsrum er ved den nordlige indgang til ICM (der står omklædning Risøhøj på indgangsdøren)

Optakt til kamp foregår for udehold i enden af “omklædningsgangen” og det er også i denne gang opvarmning foregår. Hvis hal 2 er ledig, må den ene halvdel af hallen benyttes til optakt/opvarmning. Bestyrelsesrepræsentanten i hallen kan oplyse om dette.

Kampen må overværes af max 5 tilskuere fra udeholdet. Vi er obs på, at der skal være min 1 meters afstand mellem personer, der ikke deler husstand. Derfor skal alle tilskuere sidde på sorte hynder modsat dommerbordet.

Vi giver ikke hånd før og efter kamp.

Alle aktører, der er med i den spillede kamp, skal forblive på banen under pausen. Man må altså IKKE forlade banen, efter kampen er fløjtet op!

Der skal skiftes side ved halvleg, men dette gøres først efter pausen er slut.

Efter endt kamp SKAL du og hele holdet trække ud i “optaktsområdet”, så klubbens frivillige har tid til at spritte udskiftningsområde mm. af og de næste hold kan få adgang til hallen.

Vi håber, I vil bakke op om Risøhøjs coronaretningslinjer, så vi i fællesskab får kampafviklingen til at glide bedst muligt.

Hvis du forud for kampen skulle have spørgsmål er du velkommen til at henvende dig til klubbens formand på 20461035.

Bestyrelsen i Risøhøj