Risøhøj fik taget til at lette i BOXEN

Lørdag den 18. jan så vi Danmark slå Spanien i mellemrunden 31-28. Landin holdt næsten målet fri for scoringer i 2. halvleg.
09-02-2014 10:55:00

Vi tog afsted i 4 busser fra Ringe kl. 12.00 med 200 Risøhøj U10 - U12- U14 og U16 spillere med søskende, forældre, trænere og andre gode håndbodfans.

Inden første kamp nåede vi en tur rundt i Fanzonen, hvor der var flere konkurrencer, bl. a. kunne gættes på kampens resultat, skydes på Landin, hentes autografbog og meget andet.

Inden Danmark skulle spille, spillede Ungarn mod Makedonien og da vandt Ungarn sikkert med 31-25. Bagefter spillede Island mod Østrig, hvor Island vandt overlegent med 33-27. Island havde mange kontraer med flotte scoringer og Island målmand sørgede også for, at det var svært for Østrig at score.

Danmark løb på banen i en propfuld Jyske Bank BOXEN med rød hvide farver lige meget om vi kiggede til højre, venstre, bag målet, op eller ned og alle jublede. Mikkel Hansen var sidste mand, der kom på banen. Da vi sang nationalmelodien, var vi ved at lette taget i BOXEN.

Spanierne gik hårdt til os fra 1. sekund, de havde et stort fysisk tryk på os, og vi kæmpede fra start for at holde spanierne fra "døren" og alle fans`ne heppede på de danske spillere.  Sidst i første halvleg kom Danmark foran og Thomas Mogensen sluttede af med i de sidste sekunder i første halvleg at score, så vi førte med 16-14 ved halvleg.  
I 2. halvleg var det danske forsvar klar til at stoppe spanierne og Landin lukkede af i målet, så spanierne kunne ikke score! MIdt i 2. halvleg førte vi 27-22, men i de sidste minutter indhentede spanierne lidt og kampen sluttede 31-28 til Danmark.

Vi så også noget flot håndboldspil hvor Mikkel Hansen lagde pres på spanierne og afleverede bolden videre ud i fløjen og til stregen.

Vi havde alle en hvid trøje på med et rødt flag. De 5 ældste på turen var heldig at kunne købe sig til en siddeplads bag det modsatte mål på række 1, så Oldemor Fald og Mormor Kirsten sad og jublede bag målet - kan også ses i TV.

Inden vi drog retur til Fyn, var vi efter kampen i Fanzonen og hente autografer.

Tak for en fantasisk dag i BOXEN til jer alle.