Risøhøj er ÅRETS forening i 2012

Fejring af foreningslivet i Faaborg-Midtfyn havde 5 priser. Risøhøj var repræsenteret i 3 af katagorierne og vandt i de 2
20-01-2013 16:51:00

Ved fejring af foreningenslivet i Faaborg-Midtfyn Kommune vandt RISØHØJ blandt de 5 nominerede foreninger titlen som "Årets Forening" i 2012.

Rapperen Troels alias Troels Stubager fra Folkeoplysningsudvalget holdt en fantastisk tale for os.Spillere I kan glæde jer til at se den!

Vi vil fejre titlen med jer alle spillere og forældre tirsdag den 29. januar kl. 16.45 i Midtfyns Fritidscenter hal 1, så kom og deltag.   

Den anden pris vi også havde en Risøhøjer nomineret i, var Årets "Du gør en forskel", da var Ann-Sofie, som træner 50 U6-U8 spillere sammen med andre trænere og U10 drengene også blandt 5 nominerede ildsjæle. Det blev dog Iben Bech fra Rolfsted Idrætsforening, som vandt. I Risøhøj er vi glade for Ann-Sofies store indsats ved holdene og hendes gode humør og et stort til lykke med nomineringen til Ann-Sofie.  

Årets "Talent" i Faaborg-Midtfyn Kommune blev den19 årige herrerspiller Niclas Kirkeløkke, håndboldspiller i GOG. Niclas har lært at spille håndbold i Risøhøj! Han har spillet fra han var U6 spiller til han var U12 spiller i Risøhøj. Lene Høsthåb gav Niclas mange ros med på vejen i hendes tale til ham for hans store talent for håndbolden. Så hvem ved, lige pludselig er Niclas med på landsholdet og til EM i Danmark i 2014. Held og lykke med håndbolden til Niclas fra Risøhøj.