Ordinær Generalforsamling

Onsdag den 21. februar 2018 kl. 19.00 i Midtfyn Fritidscenter. SE DAGSORDEN OG FORMANDENS BERETNING 2017 mm.
10-02-2018 11:40:09

Generalforsamling Risøhøj

Som formand håber jeg på at se så mange medlemmer, forældre mv til årets generalforsamling. 5 medlemmer går ud, og vi har fundet de nye der skal ind (vi kunne dog godt bruge en ekstra suppleant).

Det er tirsdag d 21/2-18 kl 19.00 i Midtfyns Fritidscenter. Vi ses

Mvh Anita Fald Hansen

Vi ses.
Mvh Anita Fald Hansen

 

Dagsorden Risøhøjs generalforsamling 2018

Onsdag d. 21/2 kl. 19.00

Deltagere:

Punkt 1. Valg af dirigent

Punkt 2. Aflæggelse af beretning ved formanden.

Beretning er vedhæftet dagsorden

Punkt 3. Forelæggelse og godkendelse af foreningens reviderede regnskab for 2016.

Punkt 4. Behandling af indkomne forslag.

Punkt 5. Valg af bestyrelsesmedlemmer.

Bestyrelses medlemmer på valg:                    

   Ann-Sofie Lyder Nielsen (er interesseret i genvalg)

   Dorte Rosenfeldt (ønsker ikke genvalg)

  Ole Danielsen (ønsker ikke genvalg)

  Anita Hansen (ønsker ikke genvalg)

  Martin Bønløkke (ønsker at fratræde inden valg)

Punkt 6. Eventuelt.

 

Formandens beretning for år 2017

 

År 2017 var endnu et godt og begivenhedsrigt år. Senere i beretningen vil jeg komme ind på alle de aktiviteter der har været i Risøhøj i 2017. Jeg vil ligeledes komme med lidt betragtninger i forhold til klubbens hold.

Men først og fremmest vil jeg sige tusind tak til bestyrelsen i Risøhøj. Kim, Inger-Mette, Ann-Sofie, Dorte, Trine, Martin og Ole. Uden jer kunne klubben ikke have eksisteret, og alle de børn, unge, voksne og meget voksne kunne ikke have fået alle de oplevelser. Og det hele er på frivillig basis – det er virkelig flot. TUSIND TAK FOR JERES INDSATS

Dernæst vil jeg gerne takke trænerne som yder en fantastisk indsats uge efter uge inde i hallerne. Det er så dejligt at se hvordan holdsport stadig kan bringe børn og voksne sammen – og væk fra skærmene derhjemme. Der er også dejligt at se de kammeratskaber der bliver dannet på kryds og tværs. Nogle af disse venskaber vil måske holde resten af livet. Dette er et langt stykke hen af vejen trænernes fortjeneste. TAK FOR DET.

Også tak til alle øvrige søde mennesker der har givet en hånd med i løbet af året.

 

Aktiviteter:

Vi har haft rigtig mange aktiviteter i 2017. Jeg er ikke sikker på at jeg har husket dem alle, men listen er nu lang alligevel J.

Årets startede med at vi holdt møder med alle hold – for spillere og forældre. Vi som bestyrelse var interesseret i at høre hvilke holdninger de havde til hjælp til klubben kontra at betale. Det kom der nogle spændende møder ud af, og læringen var at de gerne ville begge dele. De ville gerne betale mere i kontingent, og hjælpe til hvis de fik datoer i god tid. Det har vi skrevet os bag øret.

De kolde vintermåneder gik også med at få trænere på plads til sæsonen 2017/2018. Og det fik vi faktisk meget hurtigt. Nok det hurtigste vi har prøvet endnu. Allerede i januar/februar var alle trænere til næste sæson på plads. Det gav en dejlig ro i sindet.

Så fik vi ikke mindre end 2 pokalvindere i klubben. Nemlig vores – dengang – U10 piger som vandt 16-8 i finalen. GODT GÅET. Og vores dame seniorhold vandt den fynske pokal. FLOT. Holdet rykkede ligeledes i Fynserien.

Vores U14 drenge var til påskecup, og U10 og U12 piger og drenge var til Dydensborg, hvor der blev hygget og spillet noget god håndbold.

Vores små årgange var til Carl Nielsen Cup som afslutningsstævnet. Og de ryddede faktisk bordet. Vi havde 2 x U6 hold med, som fik guld og bronze. Vi havde 2 x U7 hold med som fik guld og sølv, og vores U8 hold vandt ligeledes guld. Det er nogle talentfulde børn vi har i disse årgange.

En af de helt store begivenheder i 2017 var vores Awardshow. Martin var eventchef på dette, og det var en helt fantastisk oplevelse for alle i – og omkring klubben. Der var arrangeret rød løber, taler, film som indledning, overrækkelser, konkurrencer mv. HELT FANTASTISK.

Igen i år gik sommeren med Beach håndbold – selvom der ikke var meget sommer over det J.

Det var også i år at vi fik ny halbestyrer – og vi glæder os til samarbejdet. Vi har stadig til gode at høre fra ham – jeg tænker at han kontakter os for at hilse på – på et tidspunkt.

Ann-Sofie arrangerede at holdene delte lokalblade ud. Det var en god tjans som gav en god slat penge i klubkassen

Vi forsøgte i år at indføre en klubdag. Traditionen er nu i gang, og det var en rigtig god dag. Vi håber dog på større tilslutning hvis vi afholder det i år.

Én af måderne vi tjente penge på i år var servering på Glorup gods. Der blev langet mange bøffer over disken, og de frivillige havde haft en super god dag.

Vi fik også en tjans med at pakke citroner. Det var en oplevelse for sig selv. Flere har efterfølgende sagt, at de aldrig skal se eller lugte til en citron igen J. Heldigvis var det godt betalt.

Dorte havde igen i år sørget for at vi fik en tjans til årets Hjerterdametour. Ligeledes stod hun for alle de frivillige vi stillede med til Heartland festival. Det er en god tradition vi har her, og det er dejligt igen at have frivillige afsted på festival. Vi havde 100 mand afsted – det var virkelig flot. Især også fordi mange nye frivillige er blevet aktiveret til denne tjans.

Igen i år arrangerede vi håndboldkaravane, hvor hallen var fyldt til bristepunktet med dejlige børn. Karavanen giver et godt image til klubben, og der kommer også altid nye medlemmer.

Det samme gør sig gældende i forhold til bymesterskaberne. Det er en super god idé, og det giver nogle børn mulighed for at snuse til håndboldspillet.

Martin, Ann-Sofie og Trine stod i år for at arrangere håndboldskole. Det er SÅ fantastisk at vi i år samlede 50 børn i efterårsferien til spil, hygge og fis og ballade.

En anden aktivitet vi har tænkt på i mange år, er renovering af klublokalet. Vi har fået tildelt nogle midler, og Kim står for den samlede plan. Vi er nået langt, og vi mangler blot at sætte den sidste dato for færdiggørelsen. Det bliver dejligt med nogle opdaterede rammer.

Vi har igen i år tjent nogle gode penge ved hjælp af salg af julekalenderen. Vi har haft det bedste år nogensinde på dette punkt. Vi er efterhånden rutinerede i at vide hvor mange de enkelte årgange kan sælge. Tak til Kirsten for hjælpen her.

Vi har i en periode i år bøvlet med mange aflysninger af vores hal. Det kulminerede i at begge haller blev aflyst en dag hvor vi havde kampe. I et langt stykke tid fastholdte hallen aflysningen, men efter jeg havde forskellige samtaler med dem, fandt de heldigvis en anden løsning. Jeg mener ikke at vi fremover kan tillade at få aflyst begge haller på kampdage.

Vi har som sædvanlig haft en god juleafslutning på de forskellige hold. Der er blevet spillet fidusturnering på kryds og tværs.

Jacob Wahl og Jesper Stein fra herrer holdet fik i år banket en julefrokost sammen for seniorafdelingen og U18. Det er noget klubben har ønsket i mange år – så tak for det til de 2 herrer. Det var en rigtig hyggelig fest – og det er lige nøjagtigt det der skal til for at bevare klubsammenholdet. Desværre var der ikke tilslutning fra 2. holds damer og Old Boys. Det håber vi på næste år.

I år var der også nogle hold der arrangerede at se landskamp på storskærm i hallen. Det så rigtig hyggeligt ud.

I 2017 har vores samarbejde i Odense/Midtfyn håndbold igen fungeret super godt. Missionen er stadig at tale sammen og se hvor vi kan lave holdfællesskab. Vi gør det hvor det giver mening, og det er helt klart styrken i samarbejdet. Desuden er det nogle gode folk der sidder i samarbejdsudvalget. Vi har alle det samme mål – at fastholde flest mulige spillere i håndboldsporten.

Vi har igennem året også haft en ny kasserer. Og det har simpelthen været en sand fornøjelse. Inger-Mette har virkelig styr på tingene, og det giver mig en kæmpe ro i hverdagen. Tak for det. Hun vil senere berette om årets resultat og det nye budget.

Ole har været fast dommerbordsvagt i hallen – tusind tak for det, det er guld værd.

U4
Maj-Britt Rask har i år haft mange samlinger med forældre/barn håndbold. Og i år er rekorden slået med flest deltagere til en enkelt samling. Jeg tror de var oppe på ca. 35 børn. Det er SÅ fantastisk. Maja og Carla er hjælpetrænere og gør det rigtig godt. De har også i årets løb været på trænerkursus.

U6
Vores skønne U6 spillere er en god flok i år. De er lidt yngre i år end tidligere – og det er jo dejligt at de har lyst til at starte så tidligt. Winnie, Kirsten, Boas og Lucas styrer de små.

U7
Vores U7 årgang er mange drenge – og få piger. Det er lidt ærgerligt, så vi håber på at vi kan trække nogle flere piger til. Drengene gør det dog rigtig godt, og de er en talentfuld flok. Maj-Britt Rask, Mikkel Quadde og Tine træner dem.

U8 drenge
Her er der fuld fart på, og vi er mange. Det er nogle gutter der virkelig vil lære, og her til sidst på sæsonen spiller de i A-rækken. Jeg selv, Mathias og Jonas har dem.

U8 piger
Der er kommet mange nye piger til. De hygger sig rigtig meget – og pjatter lidt J. De har brug for at lære alt det grundlæggende og det gør Louise og Dorthe på bedste vis

U10 piger
I år kunne vi ikke stille med et turneringshold. Pigerne har i stedet for spillet sammen med henholdsvis U12 piger og U8 piger. Der er dog kommet en del nye her på det sidste, så vi er fortrøstningsfulde.

U10 Drenge
Kim, Ulrik og Martin har trænet U10 drengene. De har virkelig udviklet sig meget, og senest kom de i pokal semifinalen som de desværre tabte efter en tæt kamp. Det er en sammentømret flok som virkelig gerne vil lære noget.

U12 piger
Ann-Sofie og Mikkel har trænet ALLE disse piger. Jeg er stoppet med at tælle, men jeg tror de er tæt på at være 20 spillere. Mange af dem er 1. års, og alligevel har de klaret sig super flot. Det bliver spændende at se dem udvikle sig fremover. 2. holdet har været til stævner.

U12 drenge
Mie, Christian og Lajla har været trænerteamet her. Det er nogle dejlige drenge. De har dog haft lidt svært ved den store niveauforskel der er på holdet. Men trænerne forsøger på bedste vis at favne alle, og det er dejligt at se.

U14 drenge

Jacob Wahl og Sophie træner vores U14 drenge. De store knægte rykkede i år op i a-rækken hvilket er super flot gået. De får nu mulighed for virkelig at få kamp til stregen. Vi håber at kunne holde på drengene når de kommer op som U16.

U16 drenge
Vi forsøgte at starte samarbejde op med Ryslinge omkring U16 drenge. Vi havde træner og det hele klar, men spillerne fra Ryslinge dukkede ikke op. Vi måtte desværre derfor trække holdet, og mange af spillerne spiller nu i andre klubber. Måske vi kan få dem tilbage på et tidspunkt

U18 piger
Samarbejde med OM håndhold. Christine er træner. Det fungere super super godt med sammenholdet på holdet. Holdet rykkede fra 2. division ned i A-rækken, hvor de passer bedre ind. De laver et hav af aktiviteter sammen, og det er skønt at se

Dame serie 1
Damerne rykkede desværre i serie 1. Martin Poulsen var hyret ind som træner, men har var nødt til at hoppe fra. Det gav lidt tumult, men pigerne har sammen med Martin Bønløkke igen fået styr på tropperne. Senior håndbold er en svær størrelse i disse år, så vi må håbe at vi kan holde fast i spillerne

Dame serie 2
Bente Madsen er træner for dem. De har været ramt af rigtig mange skader i år. Måske skyldes det at gennemsnitsalderen ikke er helt lav længere J. Men det lader til at de hygger sig, og det er jo det vigtigste. Vi håber dog i fremtiden på meget større samarbejde mellem de 2 damehold.

HÃ¥ndboldfitness
Dorte Rosenfeldt har igen i år sørget for at især gamle medlemmer i klubben stadig er hos os. Håndboldfitness er for dem som måske ikke kan eller ønsker at spille rigtig håndbold mere. Det er virkelig dejligt at se, at der stadig er en mulighed for dem

Herrer
Vores herrer hold var meget tæt på at lukke. Der var også en sammenlægning med Rolfsted på tale. Men drengene tog sig selv i nakken, og bestyrelsen stillede nogle krav, og siden er det kun gået én vej. De rykkede op i serie 1, men den største succeshistorie i dette er deres sociale engagement. De har virkelig formået at få det sociale op og køre, og så er der kommet nye spiller til. Jacob Wahl stod i starten for holdet, og siden har Patrick Madsen taget over.

Old Boys
Vores Old Boys træner i Espe og derfor ser vi ikke meget til dem. De overvejer at melde til i Espe næste år. Det vil vi selvfølgelig være kede af, men omvendt er der ingen der smækker med dørene og det er vigtigt.

 

Selvom det ikke hører til året 2017 vil jeg alligevel nævne vores GOG kamp som vi lige har afholdt. Ole har været tovholder på denne, og hvilken oplevelse det blev. Det var en helt fantastisk dag og aften, og vi glæder os allerede til næste år. Som jeg også udtaler i Midtfyns Posten, så er det SÅ dejligt at se, at håndbolden stadig kan samle 700 mennesker i hallen – væk fra skærme og andre ting derhjemme. Det varmer mit håndboldhjerte.

 

Det er nu tid til en stor udskiftning i bestyrelsen – inkl. mig selv. Jeg har virkelig nydt de år jeg har fået lov til at præge klubben. Jeg kan mærke at nye kræfter skal til – om end jeg jo fortsætter som træner og frivillig hjælper i klubben. Jeg glæder mig til at følge den nye bestyrelse.

 

TUSIND TAK FOR I Ã…R.

 

Anita Fald Hansen
Formand
Risøhøj