ÅRETS FORENING i 2012 er RISØHØJ

Det blev fejret i Risøhøj med taler, fællesfoto, champagne og konfetti!!!
03-02-2013 13:17:00

En træningsdag i januar fejrede alle klubbens spillere, at Risøhøj er ÅRETS FORENING i 2012 i Faaborg Midtfyn Kommune.  

Og det gjorde vi i ens trøjer, hvor vores alle sammens Marianne først sagde velkommen til os alle.

Så kom dagens overraskelse Troels rapper på Midtfyn alias Troels Stubager fra Folkeoplysningsforbundet, som har udnævnt os, på talerstolen. Hør talen een gang mere her http://goo.gl/UHstx 

Vi blev fotograferet, grøn konfetti fløj omkring os og champagnen blev åbnet med et stort HURRA for HÅNDBOLDEN I RISØHØJ!

Dorthe fra Midtfyns Håndbold, som er klubben med seniorhåndbold på Midtfyn, ønskede os også til lykke og kom med håndbolde til spillerne. Tak til Midtfyns Håndbold.  

Fælles billedet med alle spillere i Risøhøj kan købes af alle og bestilles via www.stjernefoto.dk - du kan få et foto både med og uden konfetti!

Priserne på billederne gælder til og med 10-02-2013, hvorefter de stiger.

For at se billederne, skal du logge ind med disse oplysninger:
Brugernavn: 1234
Password: Risøhøj

Se fotos fra dagen nedenfor!

Glæd jer piger og drenge nedennævnte fortælles om filmen, så det kan blive en god gang håndboldtræning!
 
I Disney-animationsfilmen 'Vilde Rolf' er titelpersonen Rolf hovedfjenden i et arkadespil, og han drømmer om at være lige så elsket og beundret som sit spils perfekte helt, Fiks-det Felix Jr. Men Rolf er upopulær, for ingen elsker skurken.

Men da der udkommer et nyt, lynhurtigt skydespil med den iskolde og barske Sergent Calhoun, ser Rolf det som sin fribillet til et nyt og lykkeligt liv som helt.

Rolf sniger sig ind i spillet med en meget enkel plan - at vinde en medalje. Men ved et uheld kommer han til at slippe en dødsensfarlig computerspilsuperskurk løs, der snart ikke alene truer spillet, men også alle andre spil i spillehallen. Nu er det op til Rolf at gøre sin fejl god igen og redde dem alle.

Disney står bag denne animerede familiefilm, der nostalgisk inddrager klassiske spilfigurer som Bowser (fra 'Super Mario Bros.'), M. Bison (fra 'Street Fighter II') og Sonic the Hedgehog i små gæsteroller.

Instruktør Rich Moore har tidligere instrueret episoder af animationsserierne 'The Simpsons' og 'Futurama'.

Filmen 'Vilde Rolf' er nomineret til en Oscar for Bedste animerede film.
 
Hvis I ikke har fået jer tilmeldt til Ann-Sofie den 12. marts, så gør det pr. SMS til hende.