U12 Pige årgang 2006-2005

Træningstider

Træningtider for sæson 2017/2018: Tirsdag 17.30 til 18.45 i hal 1. Torsdag 16.30 - 17.45 i hal 1.

Resultater/Stillinger

Hold Stilling Program
U-12 Pige A Program

Yderligere info

Træningstider for sæson 2017/18: tirsdag fra 17.30 til 18.45 og torsdag fra 16.30 til 17.45.

Vi har i år 15 fantastiske piger, primært årgang 2006, der er super gode til at passe deres træning.
Vi har i opstarten deltaget i niveaustævner i både B og C-rækken, ligesom vi har arrangeret opstartsweekend medtræningskampe, overnatning og en masse hygge.
Vi har i år 1 dispensationsspiller, da vi desværre ikke har piger nok til et U14 hold. Ligeledes vil vores andenårs U10-spillere deltage i træningen.

Vi tilmelder et B-hold i den løbende turnering, hvor en fast stamme af de mest øvede piger vil spille og C-hold til FHFs lørdagsstævner, hvor de nye og ikke så øvede spillere vil deltage. Vores erfaring er, at den gode håndboldoplevelse hænger meget sammen med, at man i kamp møder andre piger på nogenlunde samme niveau som en selv. Datoerne for C-stævnerne er i skrivende stund ikke meldt ud fra forbundet, men der vil være 4 stævner før jul og 3 efter. Datoer for både stævner og turneringskampe meldes ud pr. sms, så snart vi har dem.

Træningen varetages af et forældreteam bestående af Mikkel, Anders og Ann-Sofie.
Vi gør i den daglige træning meget ud af at lave træningspas, hvor alle er sammen, ligesom der vil være dele af træningen, hvor vi deler pigerne efter niveau. Vi prioriterer både udvikling af den enkelte spiller, holdets samspil samt det sociale på hele årgangen.

Vi har tradition for at deltage i et afslutningsstævne med overnatning. Prisen pr spiller ligger normalt på 300-400 kr. Det er en rigtig god oplevelse for både spillere og trænere, så vi håber, at alle har lyst til og mulighed for at deltage. Nærmere info ang. dato, spillested mm kommer så snart, vi har besluttet, hvilket stævne, vi deltager i.

Som på alle andre hold kan vi ikke få tingene til at hænge sammen uden hjælp fra forældre - der skal vaskes tøj, passes dommerbord ved hjemmekampe, køres til kamp, vikarieres til træning når trænerne pga job ikke kan nå i hallen til tiden mm. Pigerne arbejder også frivilligt for klubben. Vi har torsdag d. 5.10 en uddeling af Lokalbladet, hvor vi forventer, at alle piger deltager. Skulle man være forhindret, kan man afhente bladene torsdag og uddele dem, når det passer ind, dog senest søndag d. 8.10. Forældre på holdet forventes at deltage I minimum et serveringsarrangement pr. sæson.